Εξοπλιστική – Εξοπλισμός μαζικής εστίασης

Η εταιρεία Εξοπλιστική εμπορεύεται προϊόντα υψηλής ποιότητας για τον εξοπλισμό ξενοδοχείων και καταστημάτων μαζικής εστίασης. Διαθέτει μια μεγάλη γκάμα μηχανημάτων, επίπλων και ειδικών κατασκευών, εξειδικευμένων συσκευών, εργαλείων, σκευών και αναλώσιμων ειδών, από τις κορυφαίες εταιρείες του χώρου.

Η επιτυχημένη δεκαπενταετής πορεία της Εξοπλιστικής στην Ελληνική αγορά, η τεχνογνωσία και υπευθυνότητα του ανθρώπινου δυναμικού της, το εξαιρετικά ευρύ πελατολόγιο και οι συνεργασίες της με τις πλέον καταξιώμενες εταιρείες του χώρου, αποτελούν εγγυήσεις για το επίπεδο των παρεχόμενων υπηρεσιών της και τις υψηλές ποιοτικές προδιαγραφές των προϊόντων που διαθέτει στους πελάτες της.

Στο ηλεκτρονικό κατάστημα της Εξοπλιστικής θα βρείτε ένα μεγάλο μέρος των προϊόντων που διαθέτει, έχοντας την δυνατότητα άμεσης online παραγγελίας. Μέσω της πλήρους κατηγοριοποίησης των προϊόντων και των αναλυτικών παρουσιάσεών τους, θα μπορέσετε να επιλέξετε εύκολα και γρήγορα αυτά που σας ενδιαφέρουν.

444

Για να μεταβείτε στη σελίδα μας στο Facebook, κλικάρετε εδώ.  Για να μεταβείτε στη σελίδα μας στο Twitter, κλικάρετε εδώ.  Για να μεταβείτε στη σελίδα μας στο Google+, κλικάρετε εδώ.